Освітяни Дубенщини - чемпіони області зі спортивного туризму

Освітяни Дубенщини - чемпіони області зі спортивного туризму

Цими вихідними у лісовому масиві поблизу села Хрінники Демидівського району відбулось одразу три види змагань зі спортивного туризму — обласні змагання серед працівників навчально-виховних закладів освіти, змагання серед працівників відділів, управлінь освіти та змагання ветеранів освіти.

Такі змагання на Рівненщині відбуваються понад 20 років. Цього разу у заходах взяла участь 31 команда із 15 районів області. Усього — близько 200 учасників.

Програма змагань була насиченою і складалася з кількох основних етапів –спортивне орієнтування, туристська естафета (комбіновані змагання з водного- та велотуризму) та смуга перешкод для працівників навчально-виховних закладів, туристська естафета та смуга перешкод для працівників відділів (управлінь) освіти, спортивне орієнтування і туристська смуга перешкод для ветеранів освіти.

За підсумками нелегкої і виснажливої боротьби команда працівників відділу освіти Дубенської РДА здобула ІІІ місце на дистанції «Туристська смуга перешкод», команда працівників навчально-виховних закладів виборола І загальнокомандне місце, ІІ місце – дистанція «Смуга перешкод», І місце – дистанція «Спортивне орієнтування», ІІ місце в особистому заліку на дистанції «Спортивне орієнтування» — Ігор Кравець та Наталія Яцюк).

1623

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...