Кременчани підбили дубенський стовп

Кременчани підбили дубенський стовп

Жителі Кременеччини, добре «відпочивши» у одному із закладів ресторанного господарства у Дубні, в’їхали у стовп в районі автостанції. З огляду на результат контакту автомобіля із електроопорою, можна сказати, що водієві та пасажиру поталанило – в першого незначні ушкодження, інший – фізично не постраждав, та довго не йняв віри, що то їх авто.

Поліцейські на місці ДТП з’ясували, що ввечері напередодні хлопці, мешканці Кременеччини, приїхали до Дубна у пошуках пригод. Дислокувавшись в одному із пабів в околицях автовокзалу, товариші не шкодували грошей на випивку. А коли відчули, що досить, вирушили додому.

Дорога їх виявилася недовгою, адже за кількадесят метрів від старту, автомобіль під керуванням 20-річного молодого чоловіка, в’їхав прямо у бетонний стовп на зупинці громадського транспорту.

Очевидці пригоди викликали медиків та поліцію. У водія виявили численні порізи голови і після надання меддопомоги відпустили додому. У нього також взяли проби на визначення алкоголю в крові, хоча його хмільний стан було видно неозброєним оком.

Автомобіль поміщено на штраф майданчик у Дубні. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Олеся Бондарець, Дубенський відділ поліції

1876

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...