Громадськість просить поліцію Рівного посилити патрулювання на Дубенщині

Громадськість просить поліцію Рівного посилити патрулювання на Дубенщині

Дубенська райдержадміністрація звернулася до начальника управління патрульної поліції у м. Рівне щодо відновлення патрулювання на території Дубенщини.

До Дубенської районної державної адміністрації звернулись члени громадської ради при Дубенській районній державній адміністрації з проханням клопотати перед начальником управління патрульної поліції у м. Рівне щодо залучення працівників патрульної служби міста Рівне до патрулювання території м. Дубно та Дубенського району.

У зверненні, підписаному в. о. голови адміністрації Н. Левшенюк, зазначається, що попередній досвід патрулювання на Дубенщині позитивно позначився на зниженні криміногенної ситуації в місті та районі, сприяв зменшенню кількості аварій на дорогах, що дозволило місцевим жителям почуватися більш безпечно. Проте, заслухавши на засіданні громадської ради від 29.09.2016 року інформацію членів громадської ради, представників «Громадське формування по охороні громадського порядку “Козацька варта” м. Дубно» Кіт Г.Ф. та ГО “Варта Дубенщини” Ніколайчук І.Р. про криміногенну ситуацію в м. Дубно та районі громадськість вирішила просити посилення патрулювання екіпажами патрульної поліції м. Рівне на території Дубенщини.

1862

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...