Юні студенти-медики із викладачами збирали кошти на хоспіс

Юні студенти-медики із викладачами збирали кошти на хоспіс

З 4 по 13 жовтня на Рівненщині відбуваються заходи у рамках тижня паліативної та хоспісної допомоги, зокрема проводяться благодійні акції для підтримки Дубенського хоспісу.

9 жовтня, за сприяння адміністрації Державного історико-культурного заповідника м. Дубно, на його території, студентами-волонтерами Дубенського медичного колежу була проведена традиційна акція «Добро починається з тебе».

— Присутні на акції могли відвідати фітовітальню за рецептами Носалів, посмакувати солодощами, здійснити дегустацію салатів за рецептами здорового харчування, сфотографуватися з клоунами-аніматорами, прийняти участь у майстер-класі по плетінню браслетів. У результаті цього заходу для потреб хоспісу було зібрано 7641 грн. Підтримали акцію Дубенське міське благочиння УПЦ КП в особі о. Василя, який пожертвував на потреби немічних засоби догляду та миючі на суму 922 грн. та благодійний фонд «Карітас-Дубно», який надав допомогу у вигляді миючих засобів на суму 531 грн. Кошти, зібрані в ході благодійних заходів будуть використані для придбання пральної машини. Дякуємо всім небайдужим до долі важкохворих невиліковних пацієнтів Дубенського хоспісу, – зазначила голова відокремленого підрозділу ГО «Українська ліга розвитку паліативної та хоспісної допомоги» в Рівненській області, директор вищого комунального навчального закладу «Дубенський медичний коледж» Рівненської обласної ради Надія Венгрин.

За інформацією Рівненської обласної ради

1485

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...