ФК "Підлужжя" став футбольним чемпіоном району

ФК

У середу, 19 жовтня, відбулася вирішальна гра Чемпіонату Дубенщини з футболу, у якій зустрілися Джокер Дубно та Підлужжя. Перемога у цьому матчі була дуже важливою та вирішальною для кожної з команд. Але Підлужжя було сильнішим (адже нікому не секрет, що за цю команду грають майже всі «привозні»), тому завершилася гра із рахунком 0-2.

Останні ігри чемпіонату відбудуться цієї неділі, але переможця можна назвати сьогодні, адже недільний результат на нього ніяк не вплине.

Як написав один із футболістів Джокера у соцмережі: «Чуда не сталося. На жаль, поразка. Суперник привіз напевно свій оптимальний склад, який складається майже з усіх гравців обласних чемпіонатів, (важко з такими конкурувати, в нас в складі тільки любителі, просто гравці з м. Дубно), тому розумієте проти кого прийшлося грати.»

Глядачів на матч прийшло багато, левова частка яких вболівала за місцеву дубенську команду. Були вболівальники і з Підлужжя, які, за словами очевидців, у гравцях ФК не впізнали жодного місцевого підлужанського хлопця. Та що говорити про вболівальників, якщо навіть футболісти-глядачі матчу у складі команди-переможця розгледіли лише чотири знайомі обличчя.

Вирішувати не нам, чи це справедлива перемога, чи ні. Але те, що команди, які грають своїми силами і прагнуть досягати гарних результатів — розчаровуються і повинні пасти задніх у турнірній таблиці лише тому, що у них нема грошей запросити професійних футболістів на гру — це факт!

1545

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...