Відома волонтерка із Дубенщини - склала присягу

Відома волонтерка із Дубенщини - склала присягу

Нещодавно зазначила у соцмережі волонтерка із Дубенщини Галина Клемпоуз: «Ми прийняли присягу! Тепер і я служу Українському народу!». 14 жовтня дівчина склала присягу, чим не можна не гордитися.

Юрій Поліщук:«14 жовтня — це її день. Вона захищає навіть тих, з яйками, які спокійно приймають привітання, пишаючись вмінням красиво відкосити.
Наша Перлинка. Вона своїм великим Серцем захищала нас, поки ми ходили у формі і продовжує захищати нас, дємбєлєй, сама одягнувши форму.
Це і є — Гордість Нації»
.

Нагадаємо, Галина активно допомагала учасникам АТО, збираючи для них необхідну допомогу, неодноразову буваючи в зоні бойових дій. Трохи менше року тому волонтерка звинуватила міського голову Василя Антонюка в тому, що він нецензурно висловився щодо військових та безпосередньо до неї. Свідки це підтвердили. Подія набула всеукраїнського розголосу.

А 23 квітня цього року з благословення Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета -волонтера «Допоможи солдату» Галину Клемпоуз було нагороджено медаллю «За жертовність і любов до України».

Пишаємося такою землячкою та бажаємо, щоб в Україні нарешті настав спокій, та дівчата-героїні змінили військову форму на сукню та підбори.

1887

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...