Переможцями шахового турніру в Дубні - стали рівняни

Переможцями шахового турніру в Дубні - стали рівняни

У Дубні відбувся ІХ етап Кубка Рівненської області з шахів, який пройшов за швейцарською системою в 9 турів.

Змагалися представники Володимирецького, Березнівського, Дубровицького, Здолбунівського, Радивилівського районів та міста Рівне, а також гості з Тернопільської та Волинської областей, всього 36 учасників. З результатом 8 очок з 9 можливих переможцем став Олександр Кохно, ІІ місце – у Василя Данилюка, ІІІ місце – в Олександра Матвійчука, всі з м. Рівне.

Серед найкращих інтелектуальних спортсменів Дубенщини відзначені: Едуард Петрук, Анатолій Попов, Анатолій Пожарський, Микола Пасько. Серед дівчат нагороджено Ольгу Громову (м. Рівне), серед юнаків — Богдана Бондарчука (м. Дубно), серед ветеранів — Саву Цигипала (Тернопільська обл.).

Змагання відбулися за організаційних зусиль Обласної федерації шахів (керівник Володимир Ковальчук) та активістів-дубенчан Анатолія Пожарського, Михайла Петровського, Анатолія Попова.

Організатори щиро дякують ПП М. Петровському, колективу історико-культурного заповідника в особі директора Л. Кічатого, депутату Дубенської міської ради Л. Дудку, директору Будинку дітей та молоді М. Гуменюк за допомогу в проведенні етапу Кубка області з шахів.

1813

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...