Дубно попрощалося із заслуженим працівником культури

Дубно попрощалося із заслуженим працівником культури

У середу, 23 листопада, відійшов у вічність Олег Кривенчук, диригент хору духовенства Дубенського благочиння, регент Дубенського Свято-Покровського собору, керівник ансамблю «Віночок», викладач Дубенського коледжу культури і мистецтв.

23 листопада тіло покійного було доставлене до Свято-Миколаївського монастиря. Увечері було звершено заупокійну панахиду. Після панахиди з словом звернувся прот. Олег Куцеля, настоятель Свято-Покровського собору.

24 листопада було відслужено Божественну літургію та чин похорону, яке очолив благочинний Дубенського міського Благочиння прот. Василь Лозинський у співслужінні Луцького міського благочинного прот. Михайла Онищука, Дубенського районного благочинного прот. Ігоря Загребельного та собору духовенства. Богослужіння супроводжував спів хору Дубенського благочиння.

Після прощання у храмі, тіло спочилого було перенесено до коледжу де колектив та студенти віддали шану вчителю, котрий майже півстоліття віддав цьому закладу. Слова співчуття лунали з звідусіль, з Житомирщини де Олег Іванович народився, з усіх куточків України, від українців з Польщі, де добре знайомі із творчістю Маестро…

Останній спочинок Олег Іванович знайшов на алеї почесних громадян міста на міському кладовищі.

За інформацією Рівненської єпархії

1794

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...