Команда із с. Семидуби - одна із найспортивніших в області

Команда із с. Семидуби - одна із найспортивніших в області

Двічі на рік комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області проводить обласний фестиваль серед підліткових клубів за місцем проживання у рамках Всеукраїнського фестивалю «Здорова молодь – здорова нація». Його черговий осінній етап зібрав 10 команд з Рівного та області, для того щоб відповісти на запитання – «Хто ж є найбільш спортивним?».

Цього разу на учасників очікувала кардинально оновлена програма, в ході якої команди виходили на майданчик у повному складі і демонстрували не стільки фізичну витривалість, силу і швидкість, як командну злагодженість і взаєморозуміння. Це зрештою і стало запорукою перемоги не тих колективів, до чиїх лав входили індивідуально сильні учасники, а тих, хто були сильні командно.

Зрештою, черговий раз найспортивнішим став клуб «Сокіл» з смт Квасилів Рівненського району, протягом всього заходу їм «в спину дихали» діти з команди «Оболонь» Бугринської об'єднаної територіальної громади, а третьою стала команда «Чемпіон» з села Семидуби Дубенського району.

Другу частину заходу складали індивідуальні спортивні конкурси тріумфувати в яких змогли: в конкурсі з кільцями Марьян Руслан з команди «Чемпіон» (с. Семидуби Дубенський район); в конкурсі з обручем Горун Анна з команди «Олімпія» (м. Рівне), а в конкурсі зі скакалкою Ковалюк Олександр з комади Квасилівського НВК «школа-ліцей» (Рівненського району).

Всі учасники заходу отримали заряд хорошого настрою і пам’ятні сувеніри від організаторів, а тріумфатори були ще й відзначені дипломами, кубками і медалями.

За інформацією КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

1353

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...