Вода, яку ми п’ємо: від чого залежить ваше здоров’я?

Вода, яку ми п’ємо: від чого залежить ваше здоров’я?

Вчені кажуть, що наші клітини більш ніж на сімдесят відсотків складаються із води. З віком цей відсоток зменшується, що часом негативно впливає на стан шкіри і самопочуття загалом. Крім того, вода – це транспорт, який доставляє корисні речовини, розчиняє в собі мікроелементи. Споживаючи її, ми збагачуємо організм необхідними йому елементами.

Споживаючи нерегулярно або ж не те – робимо здоров'я крихким, як обіцянки політиків. Наше тіло – складний організм, що складається з багатьох взаємопов'язаних біологічних систем. Свого роду машина, що побудована на біологічних принципах. Уявіть собі, що у вашу машину на заправці залили неякісний бензин, з масою напрочуд шкідливих додатків.

Цей образ допомагає значно легше уявити, що відбуватиметься з тілом, коли в нього залити звичну нам і зовсім повсякденну воду з-під крану. На перший погляд здається – нічого особливого. Та насправді вода, яка прибуває в наші квартири, по дорозі «збагачується» металами, солями, іржою та іншими доволі неприємними сюрпризами.

День за днем, місяць за місяцем така вода повільно підточує колись непорушне здоров'я… Серед наслідків такого питва маємо проблеми зі шлунком, сечовивідною системою, камінці із солей в організмі… Хронічна втома та не менш хронічні хвороби – такий результат регулярного вживання «простої води». Якою ж має бути вода якісна?

Щодо цього багато інформації міститься на сайті http://www.eden.com.ua/, де зосереджені пропозиції щодо доставки води в Києві. Отож, найперше зверніть увагу: вода, очищена різномаїттям фільтрів, штучно перетворена на дистилят та насичена мінералами не зовсім природнім способом…не менш неприємна організму, аніж звичайна водопровідна.

Справа в тому, що у природі дистильована вода практично неможлива, тому клітини нашого тіла не вміють її засвоювати, важко сприймають навіть корисні речовини, що штучно туди додані. Водночас вода, яка взята з Юрського геологічного горизонту відфільтрована самою природою. До того ж, якщо взяти за основу бутильовану воду «Райське джерело», то виробник повідомляє ще про один етап очистки, а саме – озоном.

Цей спосіб спостерігається і в живій природі (після грози з блискавками), тому така очистка не шкідлива, тим паче, що ефективна. Ми – те, що ми споживаємо. Здорова їжа та чиста вода – гарантія щасливого, а головне – здорового довголіття. Не ігноруйте цей факт, адже життя – безцінний дар, подарований лише один раз. Тож нехай кожна його хвилина буде наповнена яскравими враженнями, а організм ніколи не торкаються хвороби! Чиста, озонована, джерельна вода з древнього горизонту цьому також сприяє…

2121

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...