Стартував проект для маленьких міст "Local Up Prize"

Стартував проект для маленьких міст

Local Up Prize

У маленьких селах та містечках відбувається дуже багато цікавих подій та соціальних ініціатив, водночас в нашому суспільству не вистачає інформації про них. Lokal Up надає можливість поширити знання про локальних героїв та їх проекти.

Що таке Local Up Prize?

Local Up Prize – це нагорода для локальних активістів з малих міст та селищ. Можливість для активістів бути відзначеними та поміченими, а також платформа на якій вони мають можливість розповісти свої історії та дізнатись один про одного. Цього року податись на нагороду можуть активісти з України, Латвії та Польщі.

Local Up Prize допомагає визнати досягнення місцевих активістів, а також стимулювати нові ідеї та проекти, які будуть впізнаваними для суспільства.

Нагорода Local Up дається в трьох категоріях:

— Краща ініціатива соціальної інтеграції

— Краща культурна ініціатива

— Краща ініціатива соціального бізнесу

У проекті можуть брати участь будь-які фізичні особи, неформальні організації або НГО розташовані в малих містах та селах Латвії, Польщі та України, що впровадили в життя проекти та заходи протягом 2016 року, та мали позитивний вплив на місцеві громади.

Чому ми це робимо?

Головною ціллю Lokal Up є розширити права та можливості невеликих місцевих громад та заохотити їх формувати майбутнє рідного краю. Ми вважаємо, що акцент на відносинах серед місцевого населення і його взаємодія з метою створення високої якості соціального, міського та ділового середовища, має вирішальне значення для розвитку активної громадянської позиції і соціальної активності.

Чому ви повинні прийняти участь / що ви можете виграти?

Local Up Prize – це також ексклюзивний пакет воркшопів, наданих експертами, ретельно відібраних і призначених для задоволення потреб переможців. Експерти з різних областей готують воркшоп для переможців з врахуванням особливостей тем, які можуть бути корисні переможцям. Воркшопи будуть організовані за напрямами, які допоможуть переможцям надалі розвивати свої проекти і навички.

Воркшопи будуть стосуватись таких тем:

— Розвиток бізнесу, бізнес-моделі та інновації
— Створення сайту і цифрове наповнення
— Управління проектами та партнерствами

РОЗШУКУЮТЬСЯ!

Якщо ви знаєте активістів, робота яких повинна бути відзначена – нехай вони взнають про Local Up Prize від вас!

www.localup.eu

Подати заявку на Local Up Prize потрібно до 31 січня 2017 року!

Контакти:

адміністратор проекту в Україні,Дячек Валерія

https://www.facebook.com/localupprize/?fref=ts

e-mail: cultural.activists@gmail.com

tel: +380635273759

1322

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...