Нагородили кращих футболістів року

Нагородили кращих футболістів року

Днями у приміщенні Будинку дітей та молоді відбулося свято “Футбол — це більше, ніж гра!”. На захід завітали поважні гості: перший заступник голови Рівненської обласної федерації футболу Володимир Поліщук, виконавчий директор Рівненської обласної федерації футболу Олег Кучер.

На святі відзначено дитячі команди міста — дитячо-юнацьку спортивну школу м. Дубно, ФЦ «Дубно» та ФК «Кристал», які взяли участь у багатьох першостях, турнірах, дитячо-юнацьких лігах. Зокрема, команді ДЮСШ м.Дубно вдалося пробитися до фінального турніру Всеукраїнських змагань з футболу на призи клубу “Шкіряний м'яч”.

Також відзначено тренерів дитячих команд — Василя Собчука, Василя Іщука та Михайла Вітерука. Заслужені відзнаки отримали дорослі команди — Футбольний центр “Дубно”, ФК “Джокер Дубно”, ФК “Кристал Дубно”, ФК “Гера Дубно”.

Гучними оплесками зал запрошував на сцену команду ветеранів м. Дубно, яка вже багато років відстоює честь міста в обласних змаганнях серед гравців яким за тридцять п'ять, показуючи приклад підростаючому поколінню.

Футболістів нагороджено кубками, медалями, футбольними м'ячами, подарунками від ТМ “Гера”, а наймолодших ще й — солодкими призами.

Данину пам'яті також віддали людям, які стояли біля витоків розвитку фізичної культури і спорту в Дубні, сприяли гармонійному розвитку дітей та виховували любов до занять спортом, але яких, на жаль, уже немає. Їх присутні в залі вшанували хвилиною мовчання. А юні вихованці запалили в пам'ять про своїх наставників скорботні свічки.

Відзначили під час свята й людей, які забезпечують висвітлення футбольних баталій у місцевих ЗМІ, в мережі-інтернет, на різноманітних спортивних порталах — Юрія Шатковського та Оксану Мазурок.

Пісенними виступами футболістів впродовж заходу вітали вихованці Будинку дітей та молоді та солісти міського будинку культури.

1452

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...