Молодіжна рада вітала дубенчан

Молодіжна рада вітала дубенчан

Напередодні Нового року учасники Молодіжної ради привітали жителів Дубна та гостей міста з прийдешніми святами. Особливим стало те, що вітальні слова звучали не лише від Діда Мороза та Снігуроньки, а й самі дубенчани мали можливість висловити побажання своїм рідним і близьким. Крім святкових побажань, у студентів була іще одна мета – дати людям можливість замислитися, що ж насправді для них означають слова «щастя», «любов», «злагода».

Реакція громадян була неоднозначна. Хтось із радістю йшов на контакт, а хтось поспішав на закупи до святкового столу. Не обійшлося й без гумору.

Так, одна жінка пожартувала, що у них кажуть: «Щастя, це коли батько свиню заколе». Смішно, весело, позитивно (для всіх, за виключенням свині) smile . Ще одним кумедним моментом став «голос з неба» — це обізвався майстер-зварювальник, який виконував роботи на висоті трьох метрів і звернув увагу на Діда Мороза. Були люди, які відповідали так, що на серці тепліло і просиналась віра у людську щирість. Так житель міста Олександр (батько трьох дітей) відповів: «Ви хочете знати, що для мене мир? Я вам відповім: мир, це коли б ти куди не поїхав, почуваєш себе спокійно та впевнено. Особливо на своїй землі! Коли не гинуть наші хлопці і не проливається людська кров… але мир має бути не лише між країнами, а й у сім’ї. От тоді буде все добре!».

Приємно відзначити, що практично усі люди починали свої побажання зі слова «МИР», яке є актуальним для кожного українця!

Діти теж отримали свою порцію радощів. Малята підбігали, спілкувались, пригощались цукерками, фотографувались і розповідали вірші. Одна мама, тримаючи за руку синочка, засміялась: «Ну от, а ти казав Діда Мороза немає!».

Отже, друзі, віра в чудеса живе. І, як каже, учасниця Молодіжної ради Іванка Ковальчук: «Люди, діліться теплотою своїх сердець. Не забувайте дарувати один одному радість. Вірте, — життя яскраве!»
РS.: Окрема подяка Міськевич Вікторії Віталіївні за підтримку і розуміння.

Фотогалерея:
Молодіжна рада вітала дубенчан 0
1694

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...