Рятувальники завітали до людей "групи ризику"

Рятувальники завітали до людей

З метою профілактичних заходів щодо запобігання виникненню пожеж та загибелі на них людей, залучення громадськості до проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи та надання практичної допомоги населенню з питань забезпечення пожежної безпеки в побуті рятувальники проводять профілактичні відпрацювання житлового сектору Рівненської області.
Так, 17 січня рятувальники Дубенського міськрайонного сектору провели пожежно-профілактичне відпрацювання Семидубської сільської ради Дубенського району.

У ході відпрацювання першочергово увага зверталася на помешкання осіб, що відносяться до «групи ризику»: самотніх осіб похилого віку, багатодітних сімей, громадян, які зловживають спиртними напоями, неблагополучних сімей, інвалідів та тих, що потребують соціальної підтримки. Громадянам було вручено листівки, плакати та пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки у побуті. Разом з тим, під час рейду рятувальники звертали увагу господарів на стан пожежної безпеки в житлових будинках, стан електропроводки, димоходів, печей.

Як свідчить багаторічний аналіз таких заходів, вони завжди мають позитивний результат, оскільки після масово-роз’яснювальної роботи фахівців громадяни починають задумуватись над небезпекою, котру несе у собі вогняна стихія і намагаються хоча б частково втілювати рекомендації працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій у повсякденне життя.

За інформацією Дубенського міськрайонного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області

1466

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...