Архівні документи у Дубно тепер будуть зберігати по-новому

Архівні документи у Дубно тепер будуть зберігати по-новому

Архівні документи – це літопис минулого. Чіткі відомості про звичні реалії нашого життя, які неодмінно стануть у пригоді історикам майбутнього. До того ж, архів – це можливість отримати необхідну в багатьох випадках виписку чи то довідку.

Наприклад, для підтвердження свого колишнього місця роботи — у тому разі, якщо таку інформацію потребує Пенсійний Фонд для визначення розміру пенсійних виплат. Донедавна архівний відділ Дубенської міської ради був не надто пристосований для зберігання не те що важливих документів, а й навіть звичайних газет – приміщення, де збирали коробки та папки з документацією, не відповідало визначеним нормам зберігання.

Відтепер усе інакше: як повідомляє офіційний портал Дубенської міської ради, за сприяння міського голови та депутатського корпусу було відкрито оновлений архів.

Знаходиться він за адресою м.Дубно, вул.О.Кобилянської, 72. Ремонт, проведений у виділеному для архіву приміщенні, включає в себе встановлене спеціальне обладнання, яке допомагає зберігати у архіві сталий мікроклімат.

Крім того, архів отримав сучасну протипожежну систему та власне опалювальне обладнання. Звісно, зявилися й нові стелажі, пристосовані для розташування на них архівних справ компактно та зручно. Отож, якщо вам потрібна довідка для Пенсійного Фонду чи в будь-яку іншу державну установу, звертайтеся! Отримати виписку з архівних документів з помітно більшою ефективністю тепер доволі просто.

2207

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...