Черговий скандал навколо діяльності міської ради

Черговий скандал навколо діяльності міської ради

Назрів конфлікт через укладання договору оренди земельної ділянки в центрі міста, приблизна вартість якої становить 12 млн грн. Свого часу ця ділянка була передана в оренду одному з місцевих мешканців, який належним чином не узаконив своє право та не сплачував протягом чотирьох років орендної плати. Пізніше, шляхом укладання нового договору на ділянку, вже під іншим кадастровим номером, угода була переукладена, і з’явилась третя сторона, що зацікавилась в отриманні права на оренду з рук першого орендаря.

«Третьою стороною виявились представники торговельної мережі будівельних матеріалів «Епіцентр», що належить відомому регіоналу Герегу. На мою думку, представники міської влади своїми діями проігнорували норми процесуального та матеріального права. Міський бюджет втратив близько мільйона гривень несплаченої оренди. Договір оренди втратив свою юридичну силу, тож всі подальші правочини юридично нікчемні. Окрім того, не було організовано належним чином громадські слухання з цього питання. Адже, якби влада цікавилась думкою містян, то зрозуміла б, що великий будівельний магазин в центрі міста не доречний. Зазвичай, для збереження інфраструктури місцевих вулиць та доріг, якими послуговуються контрагенти торговельного гіганта, такий заклад розміщують на виїзді з міста», – зазначає голова Дубенської організації «Громадський рух «Народний контроль», депутат міської ради Микола Стрільчук.

На даний час в Дубенському міськрайонному суді є позовна заява Миколи Стрільчука щодо порушення земельного законодавства.

За інформацією «Народного контролю»

1818

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...