На трасі «Київ-Чоп» викрали «Audi Q7»

На трасі «Київ-Чоп» викрали «Audi Q7»

Надвечір 19 березня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем «Audi Q7» на трасі «Київ-Чоп». Поліція встановлює усі обставини події та місце знаходження транспортного засобу.

Зі свідчень заявника, 29-річного жителя міста Бакум (Німеччина), стало відомо, що 18 березня він приїхав до України навідати своїх батьків, котрі мешкають у Дубенському районі. Наступного дня він вже повертався до Федеративної республіки. Дорогою зупинився біля кафе, що розташоване вздовж автодороги «Київ-Чоп» у селі Підлужжя. Коли ж за півгодини вийшов на вулицю, де було припарковане «Audi Q7», то на місці авто вже не виявив.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом у Дубенському відділі поліції розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України та проводять заходи по встановленню місця знаходження іномарки. Нагадаємо, що біля цього ж кафе у травні 2014 року вбили одну працівницю закладу, а іншій зловмисник спричинив тілесні ушкодження.

За інформацією Відділу комунікації поліції Рівненської області

1665

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...