У Станції юних техніків обирали кращі роботи

У Станції юних техніків обирали кращі роботи

На базі Дубенської СЮТ відбулася виставка-конкурс «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», у якій взяли участь загальноосвітні навчальні заклади міста, які попередньо провели аналогічну виставку в своїх навчальних закладах.

Як повідомляє прес-служба міської ради, експозиція виставки-конкурсу представлена 12-а розділами: електротехніка та радіоелектроніка; промислова техніка; транспортні засоби; сільськогосподарська техніка; технічні навчальні посібники; екологія, енергозбереження, медицина, біологія, сільське господарство; спортивно-технічне моделювання; космічна техніка; техніка майбутнього; історичні моделі; ігри та іграшки з елементами техніки; архітектура та будівництво.

Учні 9 класу СЗОШ № 5 Артур Лелеткін та Богдан Рибарчук з ініціативи вчителя Василя Ляховича виготовили «Прес для утилізації алюмінієвих банок в домашніх умовах».
Електрофіковану іграшку «Маяк» за порадою вчителя Василя Панасюка сконструювали учні 9-В класу ЗОШ №6 Максим Мельничук та Олександр Дасмамедов. А учень гімназії №2 з 9-В класу Андрій Йовик виготовив оригінальний «Електроконструктор». Керівник проекту вчитель Віктор Осійчук. Унікальну модель токарного верстата під керівництвом вчителя Михайла Олейницького втілили в життя троє учнів ЗОШ №1: восьмикласники брати Даниїл та Веніамін Лісовці та Сергій Булака з 9-Б класу.

Кращі роботи юних дубенчан будуть представлені на обласну та всеукраїнську виставки.

1837

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...