У Дубні зупинили водія, бо він не був пристебнутий ременем безпеки

У Дубні зупинили водія, бо він не був пристебнутий ременем безпеки

Працівники Дубенського відділу поліції під час огляду іномарки, що належить 31-річному мешканцю Київщини, виявили наркотичні засоби. Водій зізнався, що вживав їх зранку перед поїздкою.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області, під час несення служби з нагляду за дорожнім рухом 28 березня, близько 16 години, на одній із вулиць у місті Дубно співробітники поліції зупинили автомобіль «Volkswagen Passat», оскільки його водій не був пристебнутий ременем безпеки.

При спілкуванні із чоловіком правоохоронці за зовнішніми ознаками помітили, що той перебуває під впливом наркотичних речовин. Йому запропонували пройти відповідний огляд у Рівному. Утім мешканець Білої Церкви відмовився, зізнавшись, що вживав наркотики зранку перед поїздкою. Тому відносно нього було складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

З огляду на такі обставини на місце пригоди викликали слідчо-оперативну групу, працівники якої провели огляд іномарки, у ході якого поліцейські виявили поліетиленовий пакет із метамфетаміном, вагою близько трьох грамів, та частину таблетки, зовні схожої на «Subutex».
Вилучене слідчі направили до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення експертизи.

2021

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...