У Дубно приїжджали діти з Луганщини

У Дубно приїжджали діти з Луганщини

У суботу, 1 квітня, у Дубно завітали гості з Луганщини. Учні з міста Сватове проїхали майже тисячу кілометрів, щоб провести цікаві та насичені весняні канікули на Рівненщині. Метою візиту стало зміцнення дружніх стосунків між дітьми різних регіонів України, зокрема, ознайомлення з історико-культурною спадщиною міста Дубна.

Як повідомляє прес-служба міської ради, голова Василь Антонюк поспілкувався з дітьми та їхніми вчителями за гостинним солодким столом та вручив кожному подарунки на згадку.
Далі група гостей на чолі із заступником начальника управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Наталією Чигир вирушила на екскурсію містом, в рамках якої діти відвідали парк Шевченка, костел Яна Непомуки, Свято-Миколаївський монастир, храм Вознесіння Господнього УГКЦ та Дубенський історико-культурний заповідник.

Після смачного обіду у «Солодкому домі» на дітей чекала розважальна програма на стадіоні «Спартак». Із великим захопленням діти позмагались у Козацьких розвагах, за що отримали грамоти та подарунки від організаторів заходу – Дубенської міської ради, та почастувались справжнім козацьким кулішем.

Фотогалерея:
У Дубно приїжджали діти з Луганщини 0
1358

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...