Відбулися перші ігри Відкритого Кубка Дубна з футболу

Відбулися перші ігри Відкритого Кубка Дубна з футболу

Незважаючи на відмову двох команд від участі в Кубку, змагання вийшли цікаві та видовищні. — Інформує Дубенська міська федерація футболу.

Група А
ФК «Рачин-Колос» — ФК «Плоска», 5-2. Перший матч був з інтригою, адже ще нещодавно в Кубку району Плоска дещо несподівано обіграла Рачин. Більше того, були претензії, як до якості поля, так і до суддівства. Проте рачинці взяли впевнений реванш, показали хорошу гру та після першого тайму досягли переваги у чотири м'ячі, а в другому таймі глядачі побачили ще три голи: один від Рачина та два від Плоски.

Група Б
ФЦ «Дубно» — ФК «Джокер», 0-4. «Джокер» у першій для себе грі на турнірі володів перевагою та впевнено довів матч до перемоги.
ФК "Іллічівець" Берег — ФК «Джокер», 3-1. Другий матч вже було важко дубенчанам, але це не применшує заслугу Берега, який гостро контратакував та використав свої моменти.
ФЦ «Дубно» — ФК "Іллічівець" Берег, 3-3. На десерт отримали хороший матч молодого ФЦ проти сильного Берега. Тепер вже Берег проводив другу гру підряд, що вплинуло на їхні фізичні сили. Дві команди показали цікавий футбол, і не дивлячись на те, що тайми були по 30 хвилин, показали велику результативність.

У півфінальних матчах 17 квітня зустрінуться:
ФК «Рачин-Колос» — ФК «Джокер»
ФК "Іллічівець" Берег — ФК «Плоска»

Фотогалерея:
Відбулися перші ігри Відкритого Кубка Дубна з футболу 0Відбулися перші ігри Відкритого Кубка Дубна з футболу 1Відбулися перші ігри Відкритого Кубка Дубна з футболу 2Відбулися перші ігри Відкритого Кубка Дубна з футболу 3Відбулися перші ігри Відкритого Кубка Дубна з футболу 4
1892

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...