У ДУБНІ ПРЕЗЕНТУВАЛИ КНИГУ ПРО РЕВОЛЮЦІЮ ГІДНОСТІ ТА ВІЙНУ

У ДУБНІ ПРЕЗЕНТУВАЛИ КНИГУ ПРО РЕВОЛЮЦІЮ ГІДНОСТІ ТА ВІЙНУ

Презентація книги «Революція гідності. Війна» відбулася 2 лютого в читальному залі Дубенської районної бібліотеки, яка була переповнена інтелігенцією міста та району.

Розпочався захід спільною молитвою, яку прочитав Дубенський міський благочинний Василь Лозинський. Потому у залі звучали рядки, присвячені Героям. Зворушливі вірші та пісні чергувалися зі світлинами та відеоматеріалами про Майдан, про Небесну Сотню, про Захисників України… Зокрема читали вірші Микола Тимчак, Сергій Рачинець, Микола та Люба Пшеничні та інші.

Щодо книги-антології «Революція Гідності. Війна.», то сюди ввійшли твори всіх членів спілки письменників України у Рівненській області. Всього у книзі зібрано поезію, пісні, прозу 117 авторів. Твори присвятили всім тим, хто загинув під час Євромайдану та АТО.

Упорядник — голова Рівненської обласної письменницької організації Анна Лимич пообіцяла, що максимально розповсюдить книгу по родинах, яким присвячені ці рядки. До речі, на презентацію книги були запрошені рідні Героїв Дубенщини. Їм представники міста та району подарували по екземпляру книги та подякували за те, що виховали цвіт нації. Матері та дружини загиблих не стримували сліз. Також на реквіємі були присутні представники бібліотек міста та району, яким також передали примірники книги.
1955

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...