Інтернет-магазини або торгові мережі: де купуєте потрібні речі ви?

Інтернет-магазини або торгові мережі: де купуєте потрібні речі ви?

Боротьба торгових мереж з цінами інтернет-магазинів нагадує змагання зайця і черепахи. Занадто неповоротка структура великого магазину просто не встигає за швидкістью прийняття рішень в маленькому інтернет-проекті. Як наслідок — у торговельних залах колись успішних мережевих брендів все менше покупців — зазирніть в такий магазин по сусідству в будь-який час, давайте порівняємо враження!

Перша причина це, звичайно ж, ціни. Після триразового падіння гривні вартість товарів змінилася вкрай помітно. Шкода, зростання курсу ніяк не може збігтися із зростанням заробітної плати. Купівельна спроможність українців, як неважко здогадатися, теж знизилася втричі.

Ось і бродять по порожніх залах неприкаяні консультанти, поспішаючи до поодиноких покупців. До того ж, інтернет-магазини України вже позбулися недовіри покупців. 21 століття і доступність інтернет-доступу привчили нас до того, що багато чого можна купити і в інтернеті. І майже завжди — дешевше, аніж у звичайній, традиційної оффлайновой мережі, що на сусідній вулиці.

Боротьба інтернет-торгівлі і консервативного методу покупок наразі загострилася ще більше — торговельні мережі України все частіше використовують слоган «Ціни як в інтернеті!», «Ціни менше інтернету!».

Допомагає, чесно кажучи, слабо — щоб утримувати мережу торгових точок по всій країні, оплачувати роботу постійно змінюваних консультантів, дорогих менеджерів вищої ланки, потрібні гроші. Багато, дуже багато грошей. А продажі невпинно скорочуються! Свою частинку в негатив по відношенню до звичайного магазину вносять і продавці. Їх некомпетентність іноді доходить до повного абсурду.

Спробуйте запитати консультанта що-небудь, що виходить за рамки заданої програми — скажімо, детальне порівняння двох зовні ідентичних телевізорів з дуже різними цінниками. Впевнені, багато нового ви не дізнаєтеся — більшість з них просто ретельно вивчає цінники, де надруковані найважливіші характеристики. Чи варта така «консультація» ваших грошей?.. Невже необхідно, щоб людина в фірмовій футболці замість вас прочитала цінник? Чи не краще купити все, що потрібно, в доступному в будь-який час доби інтернет-магазині?

Розкажіть, де купуєте потрібні речі ви і чому?

2298

10 коментарів

13:02
Купую все тут UaWest.com
wUmrLVWz
23:18
wUmrLVWz
23:18
wUmrLVWz
23:20
wUmrLVWz
23:21
Володимир
17:37
Усю техніку купую на elmir.ua/ сервіс найвищого рівня. Якщо потрібен інструмент, то hauswerker.com.ua/ також чудовий сервіс, нормальні ціни і в гарантійному обслуговуванні не відмовляють.
wUmrLVWz
23:19
wUmrLVWz
23:19
wUmrLVWz
23:20
wUmrLVWz
23:20
Завантаження...