Дубенчанин зустрів поліцію з пістолетом

Дубенчанин зустрів поліцію з пістолетом
Повідомлення про те, що на вулиці Підборці в Дубні лунають постріли, до поліції надійшло після опівночі 12 травня. Групу реагування патрульної поліції, яка негайно виїхала на місце події, 23-річний чоловік зустрів із пістолетом. 



На трьох поліцейських, які прибули до будинку, молодик, відчинивши двері, направив пістолет. Правоохоронці швидко зачинили їх та не давали чоловікові вийти. Однак через деякий час з вікна двічі пролунали постріли в бік поліцейських. Під час інциденту ніхто не постраждав. Зловмисник мав при собі стартовий пістолет марки «Ekol Alp», що споряджається холостими патронами калібру 9 мм.



«Стрільця» доставили до лікарні для медичного обстеження на стан сп’яніння, проте він відмовився від його проходження. За зовнішніми ознаками було очевидно, що дубенчанин напідпитку.



За фактом опору працівникам правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України. Найсуворіше покарання за її санкцією – дворічне ув’язнення. Вирішується питання про повідомлення молодику про підозру у вчиненому кримінальному правопорушенні.

 

23-річний мешканець Дубна – раніше судимий за крадіжки та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків. Наразі він перебуває під адміністративним наглядом, однак протягом останнього року дев’ять разів порушував його вимоги.


До того ж з’ясувалося, що дубенчанин уже не вперше скоює подібні злочини. У лютому слідчі направили на розгляд суду три кримінальні провадження по обвинуваченню його у двох аналогічних порушеннях та спричиненні тілесних ушкоджень поліцейському.



За інформацією Відділу комунікації поліції Рівненської області
Фотогалерея:
Дубенчанин зустрів поліцію з пістолетом 0Дубенчанин зустрів поліцію з пістолетом 1
1687

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...