36-річний дубенчанин вийшов із СІЗО - і пішов красти

36-річний дубенчанин вийшов із СІЗО - і пішов красти
Про крадіжку зі своєї квартири на вулиці Морозенка 53-річна дубенчанка повідомила до поліції 12 травня. Поліцейські оперативно розшукали злодія та викрадені речі. Зараз крадій знову арештований та перебуває під вартою.


 

На місці пригоди слідчо-оперативна група встановила, що в ніч на 12 травня невідома особа розбила вікно та проникла до помешкання 53-річної жінки. Її на той момент вдома не було. Із квартири було викрадено посуд, постільну білизну, радіатор, газовий лічильник та інші речі домашнього вжитку.


 

Проведеними оперативними та розшуковими заходами поліція швидко встановила зловмисника. Це 36-річний раніше судимий за майнові злочини житель Дубна. Чоловік лише на минулому тижні вийшов із СІЗО.

 

Під час огляду його помешкання поліцейські вилучили все викрадене. Коли до його квартири навідалися поліцейські, він саме готував їжу у поцупленому посуді.

 

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у житло, триває розслідування за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Зловмисника спершу затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому вже повідомили про підозру у скоєнні злочину. Свою причетність до нього він категорично заперечує. Суд арештував дубенчанина на час слідства. Наступні 2 місяці він проведе знову у СІЗО.

 

Чергова «справа» може завершитись для чоловіка шестирічним ув’язненням.

Олеся Бондарець, Дубенський відділ поліції
Фотогалерея:
36-річний дубенчанин вийшов із СІЗО - і пішов красти 036-річний дубенчанин вийшов із СІЗО - і пішов красти 1
2418

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...