У рамках проекту ЄС/ПРООН завершено капітальний ремонт дахів двох житлових будинків

У рамках проекту ЄС/ПРООН завершено капітальний ремонт дахів двох житлових будинків
У вівторок, 20 червня, заступник міського голови Ольга Ляшенко та координатор Рівненського обласного ресурсного центру розвитку громад Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІІ” Петро Вахнюк у присутності генпідрядника та жителів будинків провели громадський аудит завершених ремонтних робіт по двох ОСББ „Сузір'я — Дубно” (вул. Мирогощанська, 43) та “Залізничник 2007” (вул. Залізнична, 8). 



Бюджет мікропроекту по ОСББ „Сузір'я — Дубно” становить 424 363,0 грн, в тому числі кошти міської ради — 190 963,0 грн, кошти ПРООН/ЄС — 212 180,0 грн. та громади — 21 220,0 грн; по по ОСББ “Залізничник 2007” вартість проекту становить 315 495,0 грн, в тому числі кошти міської ради — 141 980,0 грн, кошти ПРООН/ЄС — 157 740,0 грн та громади — 15 775,0 грн. В рамках реалізованих мікропроектів, поданих ОСББ „Сузір'я — Дубно” та ОСББ “Залізничник 2007”, проведено капітальні ремонти дахів житлових будинків.


Після цього в малій залі засідань міської ради відбулось підведення підсумків співпраці між Проектом ЄС/ПРООН „Місцевий розвиток орієнтований на громаду -ІІІ” та Дубенською міською радою за 2016-2017 роки, так як цьогоріч закінчується третя фаза реалізації даного Проекту в Україні. В зустрічі взяли участь заступник міського голови Ольга Ляшенко, координатор Рівненського обласного ресурсного центру розвитку громад Проекту ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-ІІІ” Петро Вахнюк, представники ОСББ та громадських організацій — учасники Проекту 2016-2017 років. Учасники зустрічі обговорили етапи реалізації Проекту у місті Дубно, підсумки та результати співпраці. 

Координатор Рівненського обласного ресурсного центру розвитку громад Петро Вахнюк зауважив, що місто Дубно, порівняно з іншими учасниками проекту, швидкими темпами пройшло шлях від підписання угоди про співпрацю до затвердження власної міської програми для підтримки проведення ремонтних робіт житлового фонду. Нагадаємо, що Програму капітального ремонту житлового фонду міста Дубно на 2017-2020 роки, якою передбачається фінансування ремонтних робіт у співвідношенні кошти бюджету міста – 70 %, кошти громади – 30 %, затверджено у травні цього року.   
Заступник міського голови Ольга Ляшенко подякувала партнерам за співпрацю, висловила сподівання на подальшу взаємодію з Проектом ЄС/ПРООН та наголосила, що Дубенська міська рада й надалі працюватиме над залученням інвестицій для нашого міста та розроблятиме інноваційні Проекти. Про це повідомляє прес-служба Дубенської міської ради.
1526

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...