Які результати змагань з кросфіту?

Які результати змагань з кросфіту?
25 червня з нагоди Дня молоді у Дубно вперше відбулись змагання з кросфіту на звання найбільш фізично підготовленої людини.

 

Цей молодий вид спорту, дуже популярний в Європі та Америці. Тепер з ним познайомилась і дубенська публіка.

 

Під час змагань учасники виконували три комплекси з різними силовими вправами: трастери зі штангою, стрибки на скакалці, тяга штанги, поштовх та махи гирь, піднімання тулуба з медболом.

 

Кросфіт — це екстремальна система загальної фізичної підготовки. Це і гирьовий спорт, і важка атлетика, і спортивна гімнастика. Перемагає той, хто виконає кожну вправу, де залучаються всі групи м’язів на велику кількість повторень як найшвидше.

 

У змаганнях приймали участь 15 чоловік, серед яких професійні спортсмени з різних видів спорту. Третє місце посів Андрій Грицак, друге місце виборов Богдан Кучмей, а переможцем став Юрій Чубаєвський. Урочисте нагородження переможців та призерів відбулось за підтримки та організації Дубенської міської ради. Нагороди та призи вручив міський голова Василь Антонюк та народний депутат України Олександр Дехтярчук. Особливою подяка спонсорам — ТМ «GERA” та оздоровчо-реабілітаційний комплекс Фізіофіт, які активно долучились до проведення заходу, окрім того надавши цінні подарунки.

Про це на сторінці у Фейсбук повідомив головний спеціаліст відділу молоді, фізкультури та спорту Богдан Кучмей.
Фотогалерея:
Які результати змагань з кросфіту? 0Які результати змагань з кросфіту? 1Які результати змагань з кросфіту? 2Які результати змагань з кросфіту? 3
1773

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...