Танцювальний колектив з Дубна виборов I місце та Гран-прі Міжнародного фестивалю

Танцювальний колектив з Дубна виборов I місце та Гран-прі Міжнародного фестивалю
Вчора, 29 червня, в Одесі відбувся гала-концерт II Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «Art причал — 2017”, учасниками якого стали зразковий танцювальний колектив „Надія” міського будинку культури, керівник Людмила Харіна, та солістка міського будинку культури Оксана Буханська.

 

Фестиваль тривав з 25 по 30 червня в приміщенні гостинного двору “Будинок Павлових”. Зразковий танцювальний колектив „Надія” запропонував на розгляд журі 6 танців у різних вікових категоріях, три з яких виконали на завершальному концерті.

 

За результатами голосування танцювальний колектив з Дубна виборов I місце та Гран-прі фестивалю, Оксана Буханська також отримала визнання та I місце у напрямку “Народний вокал”.

 

Під оплески глядачів та організаторів переможці були нагороджені дипломами та медалями фестивалю. Організаторами фестивалю-конкурсу стали Одеська та Харківська міські ради, гостинний двір „Будинок Павлових”, Харківська державна академія культури, благодійний фонд підтримки талановитих дітей та молоді “Жар-птиця”. Вітаємо наших виконавців із перемогою! Про це повідомляє Відділ культури і туризму.
Фотогалерея:
Танцювальний колектив з Дубна виборов I місце та Гран-прі Міжнародного фестивалю 0
1304

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...