Відтепер можна буде виготовити паспорт без черги біля кабінетів

Відтепер можна буде виготовити паспорт без черги біля кабінетів
Починаючи з 8 липня 2017 року у Міграційній службі успішно впроваджена та працює електронна реєстрація суб’єктів звернення. Сервіс дозволяє записатися до підрозділу міграційної служби на зручний час не більше як за два тижні. Стати в електронну чергу можна за допомогою офіційного сайту Державної міграційної служби dmsu.gov.ua або через термінал встановлений у підрозділі.

 

Також громадянин може прийти протягом дня до підрозділу і записатися у поточну чергу. Щоправда, у цьому випадку доведеться почекати у підрозділі. Вільні місця у поточній черзі з'являються протягом усього робочого дня, а їх кількість відображається на моніторі, встановленому у підрозділі.

 

Існують і альтернативні варіанти: у разі відсутності вільних місць на обраний час в електронній черзі міграційної служби, громадянин може звернутися для отримання послуг з оформлення паспорта громадянина України у формі картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон до управління ДМС у Рівненській області, Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг або до державного підприємства «Документ».


Дубенський районний відділ державної міграційної служби розташований за адресою вул. Драгоманова, 12, Дубенський район, Дубно. Телефон (03656) 4-24-55.


Про це повідомляє прес-служба Дубенської РДА


Фотогалерея:
Відтепер можна буде виготовити паспорт без черги біля кабінетів 0Відтепер можна буде виготовити паспорт без черги біля кабінетів 1Відтепер можна буде виготовити паспорт без черги біля кабінетів 2
1540

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...