На дубенському сховищі виникла пожежа

На дубенському сховищі виникла пожежа

18 липня рятувальники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини провели тактико-спеціальні навчання на ТзОВ «ВОГ РІТЕЙЛ» за адресою місто Дубно по вулиці Страклівська, 18 А.


За попереднім задумом пожежа виникла у шістнадцятому сховищі внаслідок порушення технологічного процесу.  Відразу після надходження сигналу про надзвичайну подію на телефон Служби порятунку «101», до місця виклику негайно були направлені підрозділи ДСНС, поліції, газової, медичної та енергетичної служб. Працівниками поліції було організовано чергування на місці події по всьому периметру.


Прибувши на місце події рятувальники провели розвідку та встановили, що при експлуатації резервуару стався вибух бензину з подальшим горінням. В наслідок вибуху є один потерпілий. За рішенням керівника гасіння пожежі було встановлено дві автоцистерни на пожежне водоймище та подано три водяні стволи на охолодження резервуарів. Від іншої автоцистерни із західної сторони резервуару було подано два ГПС-600 на гасіння горючої суміші. Завдяки злагодженим діям умовну пожежу було швидко ліквідовано.


Такі тренування на різних об’єктах проводяться систематично й мають велике практичне значення, адже дозволяють не лише вивчити особливості таких об’єктів, а й вдосконалити навички, як окремих рятувальників так і керівників підрозділу на усіх рівнях. А це, у подальшому дозволить мінімізувати можливі ризики під час ліквідації пожеж на таких об'єктах».


На ліквідацію умовної надзвичайної події було залучено чотири одиниці спецтехніки та десять рятувальників. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівненській області.

Фотогалерея:
На дубенському сховищі виникла пожежа 0
1340

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...