Батьки загиблого учасника АТО придбали у Дубні житло

Батьки загиблого учасника АТО придбали у Дубні житло
Батьки загиблого учасника АТО Кочетова Сергія Вікторовича, які проживають у смт Смига, придбали житло у м. Дубно за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 №719.

 

У серпні 2017 року управління праці та соціального захисту населення Дубенської райдержадміністрації спрямувало кошти державної субвенції на виплату грошової компенсації для придбання житла на спеціальний рахунок, відкритий матір’ю загиблого учасника АТО Кочетовою Ларисою Олексіївною  у відділенні АТ «Ощадбанк» у м. Дубно.




Відповідно до вимог Порядку виплати зазначеної грошової компенсації, сім’я загиблого учасника АТО самостійно використовує призначену їм грошову компенсацію на придбання житла в будь-якому населеному пункті на території України. 




Так, 15 вересня 2017 року Кочетовою Ларисою Олексіївною та Кочетовим Віктором Гнатовичем підписано договір на придбання житла у власність у місті Дубно.




Управління праці та соціального захисту населення Дубенської райдержадміністрації і надалі продовжує працювати в даному напрямку і найближчим часом ще одна матір загиблого військовослужбовця, який приймав безпосередню участь в антитерористичній операції, отримає грошову компенсацію на придбання житла. Про це повідомляє Дубенська РДА. 


1554

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...