Дубенському ґвалтівнику "світить" 12 років тюрми

Дубенському ґвалтівнику

19 вересня до Дубенського міськрайонного суду для розгляду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо зґвалтування неповнолітньої дубенчанки, поєднаного з проникненням до житла останньої та нанесення потерпілій тілесних ушкоджень.


Слідчим поліції та процесуальним прокурором у ході досудового розслідування встановлено, що у червні цього року до однієї з квартир у м. Дубно через вікно вдерся зловмисник з метою пограбування. На той час у помешканні знаходилася лише 17-річна дівчина, яку чоловік, залякавши, зґвалтував і в подальшому зник, забравши ноутбук та мобільний телефон.


Правоохоронцям вдалося встановити та затримати злочинця, ним виявився 30-річний місцевий житель. Останньому згодом було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень проти власності та статевої недоторканості і  взято під варту.


На даний час досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні завершено, вирок суду обвинувачений чекатиме у слідчому ізоляторі м. Рівне.


За вчинення даних злочинів Кримінальним кодексом України передбачено найсуворіше покарання у виді позбавлення волі до 12 років з конфіскацією усього майна. Про це повідомив керівник Дубенської місцевої прокуратури Василь Мартинюк. 

1941

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...