Журналістів запрошують взяти участь у масштабному всеукраїнському проекті

Журналістів запрошують взяти участь у масштабному всеукраїнському проекті

Академія української преси за сприяння Програми «U-LEAD з Європою» розпочинає масштабний всеукраїнський проект за інформаційної підтримки Національної спілки журналістів України. Проект спрямований на підвищення якості фахового висвітлення реформи децентралізації в Україні.


До участі запрошуються журналісти, які висвітлюють реформу децентралізації та прагнуть вдосконалити свої знання та вміння, пройшовши навчання в рамках 3-денної «Медіашколи децентралізації для українських регіональних журналістів».


Метою проекту є створення мережі кваліфікованих журналістів, які професійно висвітлюватимуть реформу децентралізації по всій Україні. Медіашкола відбудеться в жовтні 2017 року – березні 2018 року в 24 областях України.


Тренери: Лілія Атнажева, Інна Гадзинська, Віталій Загайний, Олег Конотопцев, Сергій Чернявський таАндрій Юричко.


У жовтні заходи проходитимуть у чотирьох областях України (Львівська, Волинська, Рівненська, Тернопільська). Перевага надаватиметься представникам медіа з цих регіонів.


Дати та місця проведення Медіашколи:  


16-18 жовтня – Львів


16-18 жовтня – Рівне


23-25 жовтня – Луцьк


25-27 жовтня – Тернопіль


Заповнити анкету >>>


Відбір учасників здійснюється на конкурсній основі.


Протягом трьох днів учасники матимуть змогу підвищити рівень знань про реформу та отримати допомогу у створенні професійних матеріалів, що будуть опубліковані в ЗМІ, які вони представляють. Після участі у тренінгу та публікацій журналісти матимуть можливість знову поділитися своїм досвідом. Після завершення проекту роботи журналістів будуть опубліковані у збірнику, присвяченому децентралізації.


Організатори покривають всі витрати на проїзд, харчування та проживання (одномісні номери).


Контактна особа:


Юлія Гуза, асистент проектів АУП


(063)14 20 961


info@aup.com.ua

1230

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...