Дубенчанам пропонують безкоштовні курси з вивчення програмування для дітей і дорослих

Дубенчанам пропонують безкоштовні курси з вивчення програмування для дітей і дорослих

За підтримки благодійного фонду «Любіть Україну» в Дубні Фонд BrainBasket запускає проект з безкоштовної IT-освіти для дорослих і дітей Technology Nation. Старт навчання – 04 грудня 2017 року. Запрошуємо Вас на презентацію освітнього проекту в Дубні, що пройде 26 жовтня, о 14.00, у читальній залі Дубенської центральної районної бібліотеки (м. Дубно, вул. Скарбова, 9).


Technology Nation —  всеукраїнський проект, який дозволяє всім охочим безкоштовно отримати комп’ютерну освіту світового класу та вивчити основи найбільш затребуваних мов програмування. Цей проект для тих, хто хоче змінити професію на більш затребувану й засвоїти основи програмування за програмою Гарвардського університету та Массачусетського технологічного інституту. Проект дає слухачам хороший базис для подальшого навчання і працевлаштування в IT-секторі.


Для надання можливості дітям зробити свій перший крок в IT буде сформовано дві дитячі групи. Заплановано, що в Дубні буде займатися також одна доросла група. Навчання проходитиме у форматі blended learning («змішане навчання»), що передбачає самостійну роботу з лекційним матеріалом, викладеним онлайн. Також учасники пройдуть аудиторну практику під керівництвом досвідчених менторів на базі бібліотек і партнерських локацій по всій Україні.


Зареєструватися на програму можна за посиланням: http://brainbasket.org/technology-nation/ . Навчання є безкоштовним та не вимагає попередніх технічних навичок і знань. Для учасників АТО передбачені пільги у вигляді проходження у навчальні групи без черги. Більше інформації про освітню програму Technology Nation  і її впровадження в Дубні можна буде отримати під час презентації 26 жовтня. Спікерами заходу стануть: голова правління Рівненського обласного благодійного фонду «Любіть Україну» Михайло Корилкевич і регіональний координатор проектів BrainBasket Foundation у Рівненській області Ігор Шминдрук.


Програму Technology Nation  підтримують Адміністрація Президента України, компанії Ciklum, «Майкрософт Україна», «Навігатор», громадська організація «Вікно можливостей». У квітні 2016 року проект підтримав Джордж Сорос і міжнародний фонд «Відродження». У жовтні 2017 року Меморандум про співпрацю підписано з Рівненським обласним благодійним фондом «Любіть Україну».


 Запрошуємо дубенчан, які бажають опанувати спеціальність програміста, взяти участь у презентації! Запрошуємо представників засобів масової інформації на відкриття цікавої та важливої для області освітньої програми.


Для довідок


Фонд BrainBasket є некомерційною організацією, мета якої – сприяти розвитку освіти українців у сфері ІТ. Фонд було засновано у 2014 році з візією об’єднання зусиль всіх гравців ІТ-індустрії для підготовки 100 000 програмістів до 2020 року. Під час першого етапу проекту Technology Nation, що стартував у 2016 році, на програму було зараховано 3040 учасників у 37-ми містах України.


Рівненський обласний благодійний фонд «Любіть Україну» розпочав свою діяльність у 2011 році. Робота благодійного фонду спрямована на впровадження в Рівненській області освітніх проектів спільно з навчальними закладами, підприємствами та неурядовими організаціями. Зокрема, фонд просуває на Рівненщині освітню програму «Управлінські двобої» для менеджерів за соціальною технологією Талліннської школи менеджерів; освітній конкурсний проект «Від учня школи – до професіонала»; тренінги з настільної гри «Світ громад», що набирають популярності серед очільників ОТГ та серед підприємців по всій Україні. У 2017 році започатковано співпрацю з Фондом BrainBasket. Про цеповідомляє Наталя Богданець, відділ зв’язків з громадськістю РОБФ «Любіть Україну».

1268

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...