Наступної середи розпочнеться голосування за громадські проекти

Наступної середи розпочнеться голосування за громадські проекти
Наступної середи, 15 листопада, розпочинається голосування за подані проекти, які реалізовуватимуть за рахунок громадського бюджету наступного року. Голосування триватиме до 15 грудня 2017 року.



Детальніше ознайомитися з проектами можна на онлайн-платформі Громадського бюджету м. Дубна за посиланням: gp.dubno-adm.rv.ua/



У голосуванні можуть взяти участь лише жителі міста Дубно (громадяни України віком від 18 років, які зареєстровані або проживають на території міста Дубно, що підтверджується офіційними документами – паспортом, довідкою про місце роботи, навчання, служби чи іншими документами, що підтверджують факт проживання в місті). 



Голосування за проекти здійснюватиметься онлайн (на платформі Громадський бюджет м.Дубно gp.dubno-adm.rv.ua/) та у паперовій формі (у приміщенні міської ради (ЦНАП) та у спеціальному наметі, який буде почергово встановлено в різних районах міста: цукровий, залізнодорожний вокзал, хмільники, базарчик, центр, автовокзал).



У пунктах для голосування можна отримати перелік проектів, допущених координаційною радою до голосування.   


Кожен житель міста, зазначений у пункті 1.2.6. розділу 1 Положення про Громадський бюджет у місті Дубно  має один голос та може особисто проголосувати за один проект.

Адреса сайту «Громадськрого бюджету» https://gp.dubno-adm.rv.ua/ для ознайомлення про хід роботи над проектами, для електронного голосування. Про це йдеться на сайті міської ради. 
1507

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...