У Рачині «Ford» збив пішохода

У Рачині «Ford» збив пішохода

Аварія трапилася зранку 14 листопада. Легковик «Ford Sierra» здійснив наїзд на 60-річного пішохода.


Поліція з’ясувала, що вулицею Шевченка у напрямку Дубна їхав автомобіль «Ford Sierra» під керуванням 34-річного дубенчанина. Попереду нього рухалась вантажівка «Mercedes-Benz». По обидві сторони дороги у попутному із транспортом напрямку йшли два пішоходи.


Водій «Mercedes-Benz», аби об’їхати жінку, яка крокувала справа, частково виїхав на зустрічну смугу руху. А «Ford», як стверджує поліцейським його кермувальник, в цей момент вже обганяв вантажівку. В ході таких маневрів водій легковика прийняв ще лівіше та потрапив на грунтове узбіччя, де й трапився наїзд на 60-річного місцевого жителя. Той, до речі, лише на кілька метрів відійшов від свого дому.


У результаті зіткнення чоловік травмувався та був госпіталізований до нейрохірургічного відділення Рівненської обласної клінічної лікарні. У нього забої різних частин тіла та перелом шести ребер.
Дубенчанин, який збив пішохода, за результатами медогляду був тверезим. Ні він, ні троє його пасажирів, котрі їхали з ним, не постраждали.


Обставини цієї аварії слідчі розслідують за ч. 1 ст. 286 КК України. Автомобіль, яким було скоєно наїзд, поміщений на штраф майданчик. Про це повідомляє Дубенський відділ поліції.


 

Фотогалерея:
У Рачині «Ford» збив пішохода 0У Рачині «Ford» збив пішохода 1У Рачині «Ford» збив пішохода 2
1487

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...