Дубенчани стали призерами в обласних змаганнях із баскетболу серед школярів

Дубенчани стали призерами в обласних змаганнях із баскетболу серед школярів

У середу, 9 березня, в м. Острозі відбулися зональні змагання Спартакіади школярів Рівненської області з баскетболу серед юнаків та дівчат 1999-2001 років народження.

У матчі за третє місце перемогу святкували дівчата — вихованки ДЮСШ м.Дубна — Тетяна Грабовська (гімназія №2), Ольга Скворцова (гімназія №2), Надія Ткачук (ЗОШ №3), Тетяна Мельничук (СЗОШ №5), Анна Федорчук (ЗОШ №7), Вікторія Пахалюк (гімназія №2), які обіграли команду з Острога із рахунком 39:12.

Також здобули третє місце юнаки — вихованці ДЮСШ м.Дубна — Олександр Мороз (ЗОШ №3), Андрій Паращинець (ЗОШ №6), Олег Мельничук (ЗОШ №6), Нікіта Татарінцев (НВК «школа-гімназія»), Ярослав Кулик (НВК «школа-гімназія»), Іван Міщук (гімназія №2), які у не менш цікавій боротьбі перемогли команду з Острозького району з рахунком 26:6

Обидві перемоги були здобуті під керівництвом тренера відділення баскетболу ДЮСШ м. Дубна Вікторії Лапхан та за підтримки управління освіти сім'ї, молоді та спорту міської ради.

Також 7 березня у спортивному залі ЗОШ №6 відбулася друга гра у підгрупі чемпіонату Рівненської області серед чоловіків, і команда Дубна приймала гостей з Радивилова, де в запеклій боротьбі наші хлопці виграли з рахунком 65:50. Честь міста відстоювали – Ілля Завальнюк, Микола Красієв, Андрій Кашубович, Дмитро Кійко, Олександр Фурманець, Олег Петрук.

2140

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...