І знову у Птичі ДТП

І знову у Птичі ДТП

18 листопада на сумнозвісному повороті у селі Птича мала місце чергова аварія. На щастя, при зіткненні «Citroën Jumpy» із вантажівкою «DAF» ніхто не постраждав.


Поліцейські з’ясували, що 34-річний киянин рухався мікроавтобусом «Citroën» у напрямку міста Рівного. Проїжджаючи поворот у Птичі, чоловік не впорався з керуванням на слизькій дорозі та, виїхавши на зустрічну смугу, пішов на таран із вантажівкою «DAF», якою керував 56-річний мешканець Львівщини. Після зіткнення «Citroën» по інерції ще й з’їхав у протилежний кювет.
До його водія на місце пригоди викликали бригаду «швидкої допомоги», однак після огляду у лікарні, чоловік відмовився від госпіталізації, адже серйозних травм не зазнав, і відправився додому.
Матеріали перевірки по факту цієї аварії дубенські поліцейські направлять за місцем проживання киянина для притягнення його до відповідальності за ст… 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення водіями ПДР, що спричинило пошкодження транспорту, вантажів, шляхів, шляхових споруд). Про це повідомляє Дубенський відділ поліції.

Фотогалерея:
І знову у Птичі ДТП 0І знову у Птичі ДТП 1І знову у Птичі ДТП 2І знову у Птичі ДТП 3
1564

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...