Зразковий танцювальний колектив "Надія" відзначив 25-річчя

Зразковий танцювальний колектив

Святковий концерт до 25-ої річниці зразкового танцювального колективу «Надія» відбувся 3 грудня в міському будинку культури (мікрорайон Цукрового). На святі побували перші особи міста та району, голова осередку українців у місті Гіжицько Республіки Польща Катерина Полевчак, меценати і засновники танцювального колективу Данило та Надія Корилкевичі, начальник відділу культури і туризму Дубенської міської ради Тетяна Єфімчук, начальник відділу культури і туризму Дубенської райдержадміністрації Тамара Перковська, керівники танцювального колективу «Діалог» з міста Рівне Елла та Дмитро Манелюки, керівники зразкового танцювального колективу «Калинонька» Надія Нездюр, педагоги-хореографи Дубенського коледжу культури і мистецтв РДГУ, директор Дубенської ЗОШ №7 Ніна Поліщук, голова районної професійної спілки працівниківкультури Тамара Кривенчук, випускники танцювального колективу «Надія» різних років, батьки, мешканці Дубна.

Керівники міста нагородили наставника та учасників колективу Грамотою та Подяками Дубенської міської ради, окремо привітали найстарших учасниць колективу, які цього року стануть випускницями, відзначили колектив ательє «Силует», які створюють сценічне вбрання для ансамблю. Цього дня керівник Людмила Харіна та юні танцівниці отримали щедрі побажання та гарні подарунки від гостей та підготували майстерні виступи, які дивували чіткістю виконання, гарними постановками та різноманітністю костюмів. Глядачі в одному концерті завдяки фантазії Людмили Харіної і танцям її вихованців могли побувати в країнах Сходу, в Японії, в джунглях Африки, на морі в Українському Криму, і, звичайно, в Україні. На завершення до глядачів вийшли усі 120 учасників колективу та був ввезений святковий торт. Організаторами святкового концерту — працівники відділу культури і туризму Дубенської міської ради. Фото: газета «Замок».


Фотогалерея:
Зразковий танцювальний колектив "Надія" відзначив 25-річчя 0Зразковий танцювальний колектив "Надія" відзначив 25-річчя 1Зразковий танцювальний колектив "Надія" відзначив 25-річчя 2Зразковий танцювальний колектив "Надія" відзначив 25-річчя 3
1503

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...