Активістів громадських об’єднань та інших зацікавлених осіб запрошують до участі у вебінарі

Активістів громадських об’єднань та інших зацікавлених осіб запрошують до участі у вебінарі
Активістів громадських об’єднань та інших зацікавлених осіб запрошують до участі у вебінарі «Практичні підходи до формування бюджетів проектів та інших програмних заходів у діяльності ОГС». Захід організовує РОГО «Комітет виборців України» спільно з управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Рівненської ОДА. 

На вебінарі будуть розглянуті теоретичні та практичні підходи до планування програмних бюджетів, врахування законодавчих вимог та правил донорських організацій при формуванні розрахунків витрат, підходи до планування власного внеску при формуванні бюджету, інше. 

Вебінар відбудеться 26 грудня 2017 року о 15:00. Захід проводитиме директор РОГО «Комітет виборців України» Олексій Горецький. Просимо не пізніше 25 грудня (включно) зареєструватися усіх бажаючих за посиланням.

Посилання на вебінар буде надіслане усім зареєстрованим учасникам на вказану при реєстрації адресу електронної пошти за декілька годин до початку заходу.

У випадку виникнення додаткових запитань, просимо писати до РОГО «Комітет виборців України» на електронну пошту cvurivne@cvu.rv.ua.

Вебінар «Практичні підходи до формування бюджетів проектів та інших програмних заходів у діяльності ОГС» проводиться в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу, та Програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Рівненській області на 2017-2021 роки.
2336

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...