У Дубні відкрили оновлений ЦНАП

У Дубні відкрили оновлений ЦНАП
У Дубні запрацював модернізований Центр надання адміністративних послуг. Це другий найбільший ЦНАП в області після рівненського. Його облаштували на базі Дубенської міської ради в рамках проекту міжнародної технічної допомоги ЄС «Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент співпраці між владою та громадами».Тож відтепер містяни, жителі сусідніх сіл та об’єднаних громад можуть отримувати якісні адміністративні послуги.

Після реконструкції площа міського ЦНАПу збільшилась в півтора рази і склала 370 квадратних метрів. Відповідно вдвічі зросла і спроможність Центру. Впродовж робочого дня тут зможуть прийняти близько півтисячі відвідувачів. Люди можуть отримати майже 160 різних адміністративних послуг. А це чи не найвищий показник серед інших ЦНАПів.


Серед іншого, у модернізованому приміщенні з’явилась можливість отримання через Центр послуг Державної міграційної служби України. Зокрема, у ЦНАПі працюватиме робоча станція для оформлення і видачі паспорта громадянина України.


Загальна вартість модернізації Центру – 2,4 млн.грн. Внесок Європейського Союзу у проект склав 1,4 млн грн, бюджету міста Дубно – майже 1 млн грн.


Нагадаємо, два роки тому Рівненська область, разом із Волинською та Львівською, була визначена в якості пілотної для реалізації проекту міжнародної технічної допомоги ЄС «Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент співпраці між владою та громадами» у рамках Проекту міжнародної технічної допомоги «ULEAD з Європою».

У рамках проекту передбачено модернізацію трьох ЦНАПів Рівненщини – в обласному центрі, Дубно та Вараші, а також впровадження уніфікованої системи електронного документообігу в усіх Центрах надання адміністративних послуг області. Про це повідомляє Дубенська РДА.
Фотогалерея:
У Дубні відкрили оновлений ЦНАП 0У Дубні відкрили оновлений ЦНАП 1У Дубні відкрили оновлений ЦНАП 2У Дубні відкрили оновлений ЦНАП 3
1564

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...