Дубенчанин отримав реальну міру покарання за повторно вчинений грабіж

Дубенчанин отримав реальну міру покарання за повторно вчинений грабіж

Вироком Дубенського міськрайонного суду Рівненської області до реальної міри покарання засуджено 30-річного місцевого жителя, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих умисних злочинів.
Так, прокурором доведено, що на початку січня 2017 року зловмисник, скориставшись тим, що потерпілий, з яким обвинувачений перед тим вживав спиртні напої, послизнувся та впав, викрав з кишені його штанів мобільний телефон, а з руки зняв годинник, виробництва Швеції, заподіявши своїми діями шкоду потерпілому на суму близько 4 тисяч гривень. Обвинувачений у судовому засіданні визнав свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж) вчинений повторно).
До того ж, зважаючи на особу обвинуваченого, неодноразові судимості, тяжкість вчиненого злочину та неможливість виправитись без ізоляції від суспільства, суд призначив обвинуваченому покарання у виді 3 років позбавлення волі, взявши під варту в залі суду. Про це повідомляє керівник Дубенської місцевої прокуратури Василь Мартинюк.

1711

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...