У Дубні уклали перший «Шлюб за добу»

У Дубні уклали перший «Шлюб за добу»

Урочиста церемонія одруження відбулася у мисливській залі палацу Любомирських у Дубенському замку у четвер, 25 січня. Першими нареченими, які скористалися послугою швидкого одруження, стали мешканці Дубенського району Микола Гордійчук та Наталія Галичанська. Пара разом уже півтора роки. Коли дізналися, що можуть одружитися у середньовічному замку та ще й у скорочені строки, вирішили неодмінно скористатися такою нагодою.
Ми вчора подали заяву, а сьогодні вже одружились. Нам сподобалось. Церемонія гарна, цікава і незвична, не така як у РАЦСі. В дечому навіть була для нас приємним сюрпризом, – поділилися враженнями наречені.


За словами начальника Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Іванни Смачило, пілотний проект «Шлюб за добу» на Рівненщині стартував у січні 2017 року. До цього часу послуга державної реєстрації шлюбу у скорочені строки діяла тільки у Рівному. За цей період тут зареєстрували шлюб за 24 години 300 пар.


– Впевнена, що швидке одруження стане популярним й у Дубенському замку. Адже церемонія нагадує середньовічну казку, в якій одружуються король з королевою. Тут у напівтемній атмосфері мисливської зали, серед запалених навкруги свічок панує кохання і романтика. Для молодят це буде нестандартна, цікава і, однозначно, пам’ятна церемонія одруження, – розповідає Іванна Смачило.

Вже найближчим часом одружитися всього за 24 години стане можливим й у місті Сарни.


 




Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомила Ольга Самолюк. Фото: Блог «Знай більше».

Фотогалерея:
У Дубні уклали перший «Шлюб за добу» 0У Дубні уклали перший «Шлюб за добу» 1У Дубні уклали перший «Шлюб за добу» 2У Дубні уклали перший «Шлюб за добу» 3У Дубні уклали перший «Шлюб за добу» 4У Дубні уклали перший «Шлюб за добу» 5
1523

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...