У Дубні відбувся відкритий особистий чемпіонат міста з настільного тенісу

У Дубні відбувся відкритий особистий чемпіонат міста з настільного тенісу
4 лютого 2018 року в спортивному залі ЗОШ №3 відбувся відкритий особистий чемпіонат міста з настільного тенісу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат. В чемпіонаті взяли участь 26 учасників, які представляли місто Дубно, Кременець та Дубенський район.
Змагання проходили за традиційним круговим способом у дружній атмосфері, але напруженій боротьбі. Гравці продемонстрували високий рівень підготовки та захопливу гру. За результатами змагань переможцями в особистому заліку стали: серед юніорів — Іван Огірчук (м. Дубно), серед юніорок Мар`яна Якута (Дубенський район), серед юнаків Ілля Гуменюк (м. Кременець), серед дівчат Софія Мосійчук (м. Дубно), серед молодших юнаків Костянтин Кот (м. Дубно), серед молодших дівчат перемогу здобула Катерина Ткачова (м. Дубно), 2 місце — Діана Зареціка (м. Дубно), 3 місце — Уляна Вальчук (м. Дубно).
Чемпіони та призери були нагороджені пам`ятними призами з символікою чемпіонату, медалями та грамотами Дубенської міської ради.
Також учасники змагань у номінації «Молодь здоровий спосіб життя!” та за волю до перемоги були нагороджені кубками та дипломами головного управління Національної поліції в Рівненській області.
Змагання організовано та проведено відділом молоді, фізкультури та спорту Дубенської міської ради спільно з Дубенським відділом поліції. Окрема подяка Миколі Михайловичу Черепку директору ЗОШ №3 за сприяння та надання спортивного залу для якісного проведення чемпіонату. Про це йдеться на сайті міської ради.
1807

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...