У Привільненській ОТГ мають чим похвалитися

У Привільненській ОТГ мають чим похвалитися
Привільненська громада особливу увагу приділяє дітям та молоді. Відтак першочергово поставили за мету – усіляко сприяти розвитку дошкілля та інноваційним методикам навчання. Наприкінці 2017 року у селі Молодаво Привільненської ОТГ завдяки утворенню громади відкрили дитячий садочок «Сонечко».

Тепер 25 діток села цілий день під наглядом вихователів. Тут створені усі умови для дітвори – зручна спальня, затишна ігрова кімната та сучасна їдальня. Та однієї групи на село, яке розташоване неподалік Рівного, мало. Тому тут вже готують нове приміщення під ще одну групу.

На реконструкцію цього приміщення Привільненською громадою спрямовано 680 тисяч гривень, та ще 500 тисяч – залучено з програми соціально-економічного розвитку територій. Водночас, громада вдосконалює і навчальні заклади. Привільненську школу з гордістю показують гостям, які завітали у громаду з робочим візитом. У школі замінили вікна, двері, зробили ремонти у класах, оновили матеріальну базу, у навчальному процесі використовують новітні методи навчання.

Директор школи Віталій Крамчинський каже, нині вже планують стати опорним закладом, орієнтуватимуться на побажання дітей щодо профільного навчання. Партнерам з Польщі та консультантам Проекту ПУЛЬС Асоціації міст України громада презентувала власні досягнення та напрацювання у галузі освіти. Обговорили основні напрямки співпраці польської гміни та Привільненської громади. Громада має чимало планів на майбутнє, адже є ще багато невирішених питань. Однак втілити усе задумане в життя можна лише об’єднавши усі сили. Про це повідомляє Офіс реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ Асоціації міст України.
Фотогалерея:
У Привільненській ОТГ мають чим похвалитися 0У Привільненській ОТГ мають чим похвалитися 1
1276

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...