Поліція запрошує на навчання

Поліція запрошує на навчання
ОГОЛОШЕНО ВІДБІР КАНДИДАТІВ НА НАВЧАННЯ ЗА ДЕННОЮ ФОРМОЮ ДО ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ІЗ СПЕЦИФІЧНИМИ УМОВАМИ НАВЧАННЯ, ЯКІ ЗДІЙСНЮЮТЬ ПІДГОТОВКУ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ.
До вищих навчальних закладів із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, можуть бути зараховані громадяни України, яким станом на 31 грудня року вступу виповниться 17 років.
ЕТАПИ ВІДБОРУ:
— Реєстрація кандидата (заповнити онлайн – анкету можна тут: Портал для кандидатів на навчання у ВНЗ МВС України.
— Подання документів (подання необхідних документів до сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських УКЗ ГУНП в Рівненській області за адресою: м. Рівне, вул. М.Хвильового, 2, каб.№38). Додатково — характеристика з місця навчання.
— Медичне обстеження (медичний огляд з метою встановлення придатності кандидатів за станом фізичного та психічного здоров’я).
— МЕДИЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ (ВНЗ-2018)
— Відповідність стану кандидатів вимогам до посади визначає військово-лікарська комісія (ВЛК) згідно наказу МВС України №285 від 03.04.2017.
Для проходження медичного огляду необхідно мати наступні документи:
— Паспорт;
— Направлення на ВЛК (видається кадровою службою);
— Військовий квиток або посвідчення про приписку до призивної дільниці (з відміткою про перебування на обліку), який є обов'язковою умовою проходження медичного огляду ВЛК (крім жінок)
Для прискорення проходження ВЛК рекомендується мати наступне:
— 1 фотографія (3х4 см);
— Амбулаторна картка особи;
— Детальний витяг з амбулаторної медичної картки за місцем проживання за останні п'ять років ( у разі наявності — виписки з медичних карт стаціонарного хворого, дані диспансерного обстеження і лікарського нагляду, висновки, інші медичні документи, що характеризують стан здоров'я особи)
— Результати загального аналізу сечі, зробленого протягом останніх двох тижнів;
— Результати загального аналізу крові, зробленого протягом останніх двох тижнів;
— Результат аналізу крові на цукор;
— Флюорографія (знімок) органів грудної клітки зроблена за останній рік;
— Результати аналізу крові на реакцію Вассермана (обстеження на сифіліс), аналіз крові на гепатит «В», «С» та ВІЛ-інфікування зроблені протягом останнього місяця;
— Результат електрокардіографії (електрокардіограма);
— Результати мазку на цитологію (для жінок), зробленого протягом останнього місяця.
— Наркологічний сертифікат (форма 140/0), медична довідка про проходження психіатричного огляду (форма 122-2/0), які видаються відповідно наркологом та психіатром за місцем проживання,
— Довідка про перебування на диспансерному обліку у лікаря-фтизіатра за місцем проживання (у разі відсутності — в Рівненському обласному протитуберкульозному диспансері (м. Рівне, вул. Дворецька, 108);
— Довідка про раніше проведені щеплення;
— Довідка про перебування на диспансерному обліку від лікаря-дерматолога за місцем проживання (у разі відсутності фахівця – довідка з Рівненського обласного шкірно-венерологічного диспансеру (м. Рівне, вул. Пересопницька, 7).
Довідки дійсні при наявності печатки лікувального закладу, особистої печатки лікаря та його підпису!
Перевірка рівня фізичної підготовленості. Нормативи з фізичної підготовки визначені наказом МВС України від 09.02.2016 №90 «Про затвердження положення з організації перевірки рівня фізичної підготовленості кандидатів до вступу на службу в Національну поліцію України».
УВАГА!!!
Документи приймаються до 15 травня 2018 року.
Для отримання додаткової інформації Ви можете звертатись за телефонами: (067) 362-40-80, (050) 425-60-12, (0362) 679-789
1488

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...