Юні книгомани змагалися за звання «Суперчитач»

Юні книгомани змагалися за звання «Суперчитач»

Нещодавно стартував перший етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія — 2018», який проходив в дитячих, шкільних, сільських бібліотеках. 21 березня 2018 року в Дубенській районній дитячій бібліотеці відбувся 2-й етап конкурсу, який зібрав всіх любителів читання показати свої здібності, стати популярним, креативним та отримати звання «Суперчитач району». В конкурсі взяли участь учні 6-7 класів загальноосвітніх шкіл Дубенського району та міста. Було заявлено 23 найначитаніших, найерудованіших, найвірніших друзів книги та бібліотеки.


Учасників конкурсу та гостей привітала директор Дубенської ЦБС Людмила Зіновій.


У ході цікавого, живого змагання юні книголюби представили свої улюблені книги, в яких безліч таємниць і кожен відкривав свою. Це був своєрідний тест на уважність, спостережливість, ерудицію і творче мислення. Конкурс виявив, що діти читають різне, у них різні книжкові смаки, уподобання, тож і виступи були захопливими, оригінальними, емоційними.


Переможцями стали найсильніші. Журі оцінювало у дітей уміння самостійно працювати з книгою, осмислювати прочитане та критично аналізувати. Третє місце посіли Кравчук Діана, учениця 6 класу (с. Птича ), Голобородько Вікторія, учениця 7 класу (с. Івання). Друге місце посіли Кришталюк Олександра, учениця 6 класу (ЗОШ № 1 м. Дубно), Безкоровайна Анастасія, учениця 7 класу (с. Студінка). Переможцями в конкурсі «Книгоманія» стали Олійник Наталія, учениця 6 класу (с. Плоска) та Харчук Яна, учениця 7 класу (НВК «Школа-гімназія» м. Дубно).


Під час перерви у змаганнях конкурсанти та гості взяли активну участь у іграх, вікторинах: «Що таке щастя?», «Веселий ерудит», «Що? Як? Чому?», «Спробуй відгадати» та ін. Всі учасники були відзначені грамотами, для них було організовано солодке частування. За інформацією Дубенської РДА.

Фотогалерея:
Юні книгомани змагалися за звання «Суперчитач» 0Юні книгомани змагалися за звання «Суперчитач» 1
1152

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...