Центр зайнятості запрошує на семінари та навчання

Центр зайнятості запрошує на семінари та навчання

Успіх у пошуках роботи залежить від професії та кваліфікаційного рівня працівника. За сприяння Дубенського міськрайонного центру зайнятості можна підвищити свою кваліфікацію, оволодіти новою професією або пройти перепідготовку за професією, яка користується попитом на ринку праці. За статистичними даними упродовж січня–березня 2018 року професійне навчання проходили 265 осіб, з них на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти – 235 осіб.


У центрі зайнятості можна взяти участь у семінарах з презентації навчальних закладів центрів професійно-технічної освіти ДСЗ, ознайомитися з умовами проходження курсів професійного навчання. На базі Рівненського центру професійно-технічної освіти висококваліфіковані викладачі допоможуть здобути професійну освіту дорослому населенню.


Для безробітних пропонуються наступні види професійного навчання: підготовка, перепідготовка робітників, підвищення кваліфікації робітників і фахівців з вищою освітою, стажування, індивідуальна форма навчання.


У Рівненському центрі професійно-технічної освіти можна  здобути одну із 56 ліцензованих професій. Професії яким навчають, охоплюють широке коло галузей народного господарства та навчання проводиться на сучасній матеріально-технічній базі, а саме: в галузях металообробки (токар, слюсар з ремонту автомобілів, рихтувальник кузовів і ін.), деревообробки (столяр будівельний, верстатник деревообробних верстатів, бондар), будівництва (муляр, штукатур, маляр, лицювальник-плиточник), сільське господарство (робітник, фермерського господарства, трактористи), торгівлі (продавець, касир торговельного залу) громадського харчування (бармен, офіціант, кухар, кондитер, майстер ресторанного обслуговування) та інші. У квітні — червні 2018 року можна пройти навчання за наступними напрямками: продавець непродовольчих товарів, рибовод, продавець (з лотка, на ринку), касир, взуттьовик з ремонту взуття, агент з організації туризму, візажист, комплектувальник меблів, оператор котельні, муляр, косметик, кухар, верстатник деревообробних верстатів, швачка, манікюрник, кондитер, продавець продовольчих товарів, оператор з обробки інформації та програмного забезпечення, основи комп’ютерної графіки та web-дизайну, комп’ютеризований бухгалтерський облік, практичний web-дизайн: проектування, створення та супроводження  web-вузла. Після закінчення навчання за професією слухачі отримують свідоцтво державного зразка, підвищення кваліфікації на курсах цільового призначення – посвідчення.


Отже, кожен зможе знайти професію до душі або підвищити свою кваліфікацію в існуючій професії, що надасть шанси успішно працевлаштуватися. Більше інформацію щодо навчання на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти можна отримати на сайті: www.rchto.org.ua та на сторінках Фейсбук Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ та Дубенського міськрайонного центру зайнятості. Про це повідомляє Дубенський міськрайонний центр зайнятості.

2982

26 коментарів

оля
19:21
скільки років треба читися на повара
wUmrLVWz
22:24
wUmrLVWz
22:24
Борецька Аліна
15:28
Скільки потрібно вчитися на продавця і яка ціна.
wUmrLVWz
22:24
ZMskyuza
01:07
ZMskyuza
01:07
ZMskyuza
01:08
ZMskyuza
01:09
ZMskyuza
01:09
ZMskyuza
01:10
ZMskyuza
01:10
ZMskyuza
01:10
wUmrLVWz
22:25
wUmrLVWz
22:25
wUmrLVWz
22:25
wUmrLVWz
22:25
wUmrLVWz
22:25
wUmrLVWz
22:25
wUmrLVWz
22:26
wUmrLVWz
22:26
wUmrLVWz
22:26
wUmrLVWz
22:27
ZMskyuza
01:12
ZMskyuza
01:12
ZMskyuza
01:12
Завантаження...