ДУБЕНСЬКІ ПРАВООХОРОНЦІ ВЧЕРГОВЕ ПРИКРИЛИ «ТОЧКУ» САМОГОНОВАРІННЯ

ДУБЕНСЬКІ ПРАВООХОРОНЦІ ВЧЕРГОВЕ ПРИКРИЛИ  «ТОЧКУ» САМОГОНОВАРІННЯ

Поліція щодня виявляє громадян, які виготовляють та продають самогон охочим. Нещодавно на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жителів села Малі Сади. Вони скаржилися на односельчанку, яка продає самогон. Дільничні офіцери поліції Дубенського ПВ ГУНП днями навідалися до помешкання пенсіонерки. В її оселі правоохоронці виявили та вилучили понад 40 літрів самогонної закваски та майже 6 літрів прозорої рідини з різким запахом самогону, а також апарат для виготовлення сурогату.

Коли до її подвір'я зайшли поліцейські, жінка аж ніяк їм не зраділа. Ще б пак: її застали на гарячому під час процесу самогоноваріння. Як пояснила пенсіонерка, вона мала отримати нову порцію самогону, однак працівники поліції їй стали на заваді.

– Закваску, самогон та апарат для його виготовлення вилучено та знищено в присутності понятих, – розповідає начальник відділу Дубенського ВП ГУНП майор поліції Степан Бондар. – Жінку притягнено до адміністративної відповідальності за статтею 176 Кодексу про адміністративні правопорушення (Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення), за що передбачено покарання у вигляді штрафу.

Старший інспектор поліції Дубенського ВП ГУНП Олеся ШЕВЧЕНКО

1674

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...