Під час весняної толоки на Рівненщині ліквідували 400 стихійних сміттєзвалищ

Під час весняної толоки на Рівненщині ліквідували 400 стихійних сміттєзвалищ
На Рівненщині підсумували результати масштабних прибирань, що відбулись у рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Упродовж минулого тижня в області ліквідували 418 стихійних сміттєзвалищ, вивезли 5 тисяч метрів кубічних побутових відходів та висадили 22 тисячі дерев і кущів.
Також було встановлено 16 нових та відремонтовано 622 існуючих дитячих майданчиків.

На Дубенщині також підсумували результати масштабних прибирань, що відбулись у рамках акції. Як розповіли у відділі житлово-комунального господарства Дубенської РДА, впродовж минулого тижня в районі ліквідували 49 стихійних сміттєзвалищ, вивезли 895 метрів кубічних побутових відходів та висадили майже 1,5 тисячі дерев і кущів. У суботнику взяло участь майже чверть тисячі колективів підприємств, організацій та установ – загалом це понад 8,5 тисяч жителів району. У суботнику взяло участь майже 3 тисячі  колективів підприємств, організацій та установ – загалом це понад 70 тисяч жителів області. За інформацією РОДА та Дубенської РДА.
Фотогалерея:
Під час весняної толоки на Рівненщині ліквідували 400 стихійних сміттєзвалищ 0Під час весняної толоки на Рівненщині ліквідували 400 стихійних сміттєзвалищ 1Під час весняної толоки на Рівненщині ліквідували 400 стихійних сміттєзвалищ 2Під час весняної толоки на Рівненщині ліквідували 400 стихійних сміттєзвалищ 3
982

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...